TISUĆE TERORISTA NA KONTINENTU / 'ISIS će u Europi izvesti napad poput onoga 11. rujna'

Image
Foto: Screenshot: YouTube

Gadafijev nećak Ahmed Gadafi rekao je kako bi u idućih godinu dana oko pola milijuna imigranata iz Libije moglo doći do Europe, među kojima će sigurno biti tisuće terorista koji će širiti teror na kontinentu

3.3.2015.
8:45
Screenshot: YouTube
VOYO logo

Nećak pokojnog libijskog diktatora Moamera Gadafija i bivši obavještajac, Ahmed Gadafi al-Dam, upozorio je kako bi Islamska država u naredne dvije godine mogla u Europi izvesti teroristički napad poput onoga u New Yorku 11. rujna.

Dodao je kako bi u idućih godinu dana oko pola milijuna imigranata iz Libije moglo doći do Europe, među kojima će sigurno biti tisuće terorista koji će širiti teror na kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do kraja ove godine barem 500 tisuća imigranata doći će u Europu, a na svakih tisuću bit će 10 do 50 terorista. Za godinu, dvije, imat ćete još jedan 11. rujna", rekao je Gadafi ekskluzivno za Daily Mail.

Naglasio je kako islamističke grupe dovode imigrante u svoje kampove te ih obučavaju za vojnike: "Daju im novac, govore im o Alahu na nebesima i obećavaju da će ih tamo čekati djevice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISIS širi svoj teritorij, a tako je zaposjeo i Libiju te njegov rodni grad Sirte. Dodao je kako militanti posjeduju više od 6.000 barela urana vrijednog oko 400 milijuna dolara, te da bi ga mogli prodati Sjevernoj Koreji kako bi dalje financirali svoj terorizam, dodaje Gadafi al-Dam za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo