'DVOSTRUKa PORUKa' / Ministar Matić pismom pozvao predsjednicu u Ministarstvo branitelja

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministar branitelja Predrag Matić pismom je pozvao predsjednicu na razgovor u Ministarstvo branitelja jer smatra da bi time Kolinda Grabar-Kitarović pokazala da poštuje i štiti institucije sustava

3.3.2015.
13:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prošlog je petka telefonski, putem tajnice, pozvala je ministra branitelja Predraga Matića u svoj Ured na Pantovčaku, prenosi 24sata. Pozvan je kako bi razgovarali o prosvjedu ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66.

Međutim, Matić se zahvalio predsjednici te ju pozvao u Ministarstvo branitelja kako bi je upoznao s politikama, programima i mjerama namijenjenim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji kako bi bila u mogućnosti donijeti objektivniju procjenu opravdanosti prosvjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio je i nadu da bi izneseni podaci mogli biti i prilika da s predsjednicom iskristalizira zajednički stav i ponudi optimalno rješenje za prekid prosvjeda.

Naglasio je kako bi bilo dobro da se sastanak održi u Ministarstvu branitelja jer bi time Grabar-Kitarović pokazala da poštuje i štiti, onako kako to i propisuje Ustav RH, institucije sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, prosvjednicima bi se uputila poruka da se problemi mogu rješavati samo dijalogom unutar nadležnih institucija, a svojim bi dolaskom zaštitila i osobno dostojanstvo ministra koji je već mjesecima izložen najgrubljim podvalama i perfidnim politikantskim manipulacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo