POTRESNA ISPOVIJEST / Otac Jihadi Johna: 'Moj sin je životinja, neka ide u pakao'

Image
Foto: Screenshot

Otac Mohammeda Emwazija, poznatijeg kao Jihadi John, ispričao je kako ga je njegov sin molio za oprost prije nego se pridružio ISIL-u i otišao u Siriju

4.3.2015.
7:34
Screenshot
VOYO logo

Otac MohammedaEmwazija (26), poznatijeg kao JihadiJohn, ispričao je kako ga je njegov sin molio za oprost prije nego se pridružio ISIL-u i otišao u Siriju.

No, umjesto oprosta, 51-godišnji JaseemEmwazi poručio mu je kako se nada da će umrijeti i prije nego što stigne do tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov kolega s polsla, AbuMeshaal, ispričao je za Telegraph da je Jaseem potpuno slomljen te da je identifikacija njegovog sina donijela pravu katastrofu za cijelu obitelj.

"Bio je jako potresen i plakao je cijelo vrijeme. Svog je sina nazvao psom, životinjom i teroristom. Kaže da ga je pokušao uvjeriti da se vrati svom životu, ali ovaj ga nije slušao. Na kraju mu je rekao da ode u pakao", ispričao je Meshaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jassem je digao ruke od svog sina tijekom jednog telefonskog razgovora 2013. godine.

"Mohammed ga je nazvao i rekao mu: 'Idem u Siriju u džihad, molim te pusti me i oprosti mi'. Jaseem mu je na to rekao: 'Je** se. Nadam se da ćeš umrijeti i prije nego što stigneš u Siriju", rekao je Meshaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Emwazi uopće ne izlazi iz kuće nakon što su ga kuvajtski istražitelji ispitali u nedjelju. Kaže da se toliko srami svog sina da se ne želi vratiti na posao.

"Kaže da se ne može od srama vratiti na posao. Čak ne ide ni u džamiju koliko ga je sram. Ne želi da ga ljudi vide", zaključio je njegov kolega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo