odbacila brkićeve optužbe / 'Nisam urotnica protiv Milanovića, to nema veze s pameću'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Upitana za komentar svoje navodne upletenosti u pokušaj rušenja Vlade i premijera Zorana Milanovića, odgovorila je kako je čula 'da je jedan čovjek o tome govorio'.

5.3.2015.
14:22
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova VesnaPusić izjavila je u četvrtak da nije urotnica protiv premijera ZoranaMilanovića i da tvrdnje u tom smislu nemaju veze s pameću.

Upitana za komentar svoje navodne upletenosti u pokušaj rušenja Vlade i premijera Zorana Milanovića, odgovorila je kako je čula "da je jedan čovjek o tome govorio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričali su mi da je netko to rekao, kaže Pusić te citira slovensku poslovicu "Beseda ni konj", odnosno, kako je rekla, svašta možeš reći, ali to ne znači da to ima veze s mozgom.

O njezinoj navodnoj upletenosti u navodni pokušaj Milanovićeva rušenja u suradnji s bivšim predsjednikom Republike IvomJosipovićem, govorio je glavni tajnik HDZ-a MilijanBrkić. On je medijima rekao da je Josipović slao signale HDZ-u da mu pomogne u rušenju Milanovića i instaliranju Vesne Pusić kao premijerke, što je HDZ odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana za stav o bušotinama na Jadranu, Pusić je rekla da ih Talijani imaju 189 uz samu morsku crtu razgraničenja s Hrvatskom, a da Hrvatska ne planira bušotine na mjestima kao što su Kornati i Korčula.

Italija, kaže ona, uz pomoć jadranskih bušotina osigurava energetsku stabilnost i ubire novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje da se "opasno igrati" s energetskom sigurnošću jer je ona ujedno i politička sigurnost.

Tvrdi da postoje mnogi interesi koji bi spriječili Hrvatsku da postigne energetskku neovisnost jer tada ne bi morala kupovati energente na otvorenom tržištu već bi ih mogla i prodavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo