Najhrabriji reporterski pothvat / RTL-ov meteorolog dva puta uživo izvještavao u nemogućim uvjetima!

Novo javljanje uživo u središnju informativnu emisiju RTL Danas u 18:30 sati, naš je meteorolog obavio hrabro i krajnje profesionalno, iako je bilo vidljivo da ga vjetar zanosi toliko da jedva uspijeva stajati na mjestu

5.3.2015.
16:51
VOYO logo

RTL-ov meterolog NikolaVikićTopić ranije se tijekom dana javio uživo u RTLVijesti s jugoistoka Velebitskog kanala, točnije Ražanca, a orkanska bura ga je umalo otpuhala iz kadra. Drugi put se uživo javio u našu informativnu emisiju RTLDanas s Maslenice, dok je bura puhala i do 184 kilometra na sat, što znači da je od jutra još više pojačala.

Bura od 150 kilometara na sat može odnijeti čovjeka, odnosno dignuti ga sa zemlje, a toga se pribojavao i naš meteorolog koji je unatoč orkanskom vjetru uspio profesionalno obaviti svoj zadatak.

Prva marčana bura ove godine zaista je pokazala svoje zube, a naš je meteorolog na mjestu događanja u popodnevnom javljanju izmjerio 135 kilometara na sat na anemometru, mjernom instrumentu za mjerenje jačine vjetra i brzinu strujanja zraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S mjesta s kojeg se javio popodne bilo mu je teško disati zbog soli u zraku, a javljanje uživo je odradio potpuno mokar, unatoč činjenici da kiša uopće nije padala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo