potpuni kaos u prometu / Zbog snježne oluje na istoku SAD-a zatvorene škole i otkazani letovi

Image
Foto: AP

Zbog snježne oluje u SAD-u od Teksasa do Nove Engleske zatvorene su škole, otkazano je više od četiri tisuće letova, a guverner Kentuckyja je proglasio izvanredno stanje.

6.3.2015.
7:23
AP
VOYO logo

Zbog snježne oluje u SAD-u od Teksasa do Nove Engleske zatvorene su škole, otkazano je više od četiri tisuće letova, dok su stotine vozača u Kentuckyju, gdje je palo 58 centimetara snijega morale prekinuti putovanje.

Zrakoplov prijevoznika Delta Air Lines na njujorškom aerodromu La Guardia zbog obilnog snijega pri slijetanju je skliznuo s piste u ogradu. Ozlijeđenih nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U District of Columbia, New Jerseyu, Južnoj Carolini i Tennesseeju najavljeno je zatvaranje škola, ureda i sudova, dok je guverner Kentuckyja proglasio izvanredno stanje.

Nacionalna garda razmještena je kako bi pomogla vozačima i odvela ih u topla skloništa. Osim automobila na cestama je zapelo najmanje 200 kamiona s prikolicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loši uvjeti vladaju i duž cijele doline uz rijeku Ohio i okolne države, a jedna je osoba poginula u automobilskoj nesreći u okrugu Dickson u Tennesseeju.

U dijelovima Arkansasa, Illinoisa, Indijane i Ohija palo je 28 centimetara snijega, dok je ledena kiša padala u Tennesseeju, Mississippiju i Alabami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošavši kroz Kentucky, oluja je zahvatila Zapadnu i Sjevernu Virginiju, pa sve do New Yorka, Long Islanda i južnih dijelova Nove Engleske.

U četvrtak je otkazano nešto više od 4300 letova, a najteže su pogođene zračne luke u Dallasu, Washingtonu, Philadelphiji i New Yorku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo