drama u centru za socijalni rad / Djevojčica polila policajca i djelatnicu solnom kiselinom!

Image
Foto: Thinkstock.com
Image
Foto: Thinkstock.com

Prema prvim informacijama riječ je o djevojčici s psihičkim smetnjama koja je došla u prostorije Centra za socijalni rad, gdje je započela raspravu s jednom od radnica

6.3.2015.
15:38
Thinkstock.com
VOYO logo

Četrnaestogodišnja djevojčica poprskala je jednog policajca i radnicu Centra za socijalni rad u srpskom Aleksincu tekućinom za koju se sumnja da je solna kiselina, javlja Blic.rs.

Incident se dogodio danas oko 9.30 sati u prostorijama Centra za socijalni rad, a policajac i radnica nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim informacijama riječ je o djevojčici s psihičkim smetnjama koja je došla u prostorije Centra za socijalni rad, gdje je započela raspravu s jednom od radnica.

"Pozvan je policajac jer se djevojčica nije željela smiriti, no po dolasku policije izvadila je bočicu iz džepa s nepoznatom tekućinom za koju se sumnja da je solna kiselina, i poprskala i radnicu i policajca. Policajac je zadobio samo crvenilo na licu, a radnica je lakše ozlijeđena kada joj je nekoliko kapi prsnulo po lijevoj strani lica", rekao je izvor za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je vozilom hitne pomoći, u pratnji policije i Centra za socijalni rad, transportirana u psihijatrijsku bolnicu 'Laza Lazarević' u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo