VELIKA MOĆ U ČAČIĆEVIM RUKAMA / 'Nećemo sudjelovati u rušenju Vlade, iako smo to u stanju'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Čačić je u Novom Marofu, prije predizbornog skupa reformista uoči nedjeljnih prijevremenih izbora u tom gradu, rekao novinarima da će reformisti podupirati dobre Vladine projekte, ali i sprječavati loše poteze

6.3.2015.
22:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

NOVI MAROF - Predsjednik Narodne stranke – reformisti RadimirČačić izjavio je u petak navečer kako njegova stranka neće sudjelovati u rušenju Vlade, iako je to sada u stanju, nakon što je reformistima pristupio i treći HNS-ov saborski zastupnik, odnosno zastupnica Vesna Sabolić.

Čačić je u Novom Marofu, prije predizbornog skupa reformista uoči nedjeljnih prijevremenih izbora u tom gradu, rekao novinarima da će reformisti podupirati dobre Vladine projekte, ali i sprječavati loše poteze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inzistirat ćemo i na tome da se neki prijedlozi zakona i projekti Narodne stranke poštuju", rekao je i dodao kako će reformisti surađivati s Vladom u interesu sjeverne Hrvatske.

Na opasku kako reformisti sada, s tri bivša HNS-ova zastupnika, mogu imati samostalan klub u Saboru, Čačić je rekao kako u njegovoj stranci ne namjeravaju ostaviti kolege iz DC-a i Novog vala, jer je s njima klub jači, "jer pet zastupnika danas u Saboru predstavlja ogromnu snagu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladu je prozvao da radi jako loše i ne ispunjava obećanja iz Plana 21, ali i ocijenio kako ni oporba do sada nije ponudila ništa.

"Od velike priče o gospodarskom programu nismo vidjeli slovima i brojkom apsolutno ništa, osim priče da ćemo mjesec dana prije izbora vidjeti program. To nije ozbiljno vođenje politike i hrvatska opozicija nije spremna za izbore", istaknuo je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, dodao je, i reformistima treba vremena da se organiziraju, te da ima u ovom trenutku izbori ne odgovaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo