četiri osobe ozlijeđene / U sudaru kod Pakoštana izgorio jaguar, jedna osoba poginula

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Smrtno je stradala jedna osoba iz "jaguara", a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, navodno s riječkog područja, dok su lakše ozlijeđeni 47-godišnja vozačica "škode" i putnici - 72-godišnjakinja i 15-godišnje dijete

9.3.2015.
10:31
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

U sudaru kod Pakoštana u nedjelju popodne poginula je za sada nepoznata osoba, koja je nakon nesreće pronađena u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga "jaguara", a ozlijeđene su četiri osobe, doznaje se u zadarskoj policiji koja je ponedjeljak nastavila očevid te teške prometne nesreće.

Prema prvim rezultatima očevida, oko 18 sati na Jadranskoj magistrali, kod turističkog naselja Crvena luka između Biograda i Pakoštana, sudarili su se "jaguar" i "škoda", zadarskih registracijskih oznaka, pri čemu je "jaguar" sletio izvan kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je o okolnostima nesreće za sada prerano govoriti, jer očevid nije dovršen, glasnogovornik zadarske Policijske uprave ElisŽodan potvrdio je da je do sudara došlo najvjerojatnije tijekom pretjecanja.

"Jedna, za sada nepoznata osoba, je poginula, a pronađena je nakon nesreće u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga Jaguara", rekao je Žodan dodajući će se danas nastaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, te identitet poginule osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrtno je stradala jedna osoba iz "jaguara", a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, navodno s riječkog područja, dok su lakše ozlijeđeni 47-godišnja vozačica "škode" i putnici - 72-godišnjakinja i 15-godišnje dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo