POMAŽU SAMI SEBI / Vijećnici najsiromašnije županije svom siromaštvu rekli - stop!

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Vijećnici Skupštine Sisačko-moslavačke županije sami sebi su povećali naknade za čak tri i pol puta. Umjesto dvije - sada će za četiri sjednice na godinu dobivati 7200 kuna. S odlukom većine koju predvodi SDP, ne slažu se ni u SDP-ovci iz Vlade, a HDZ-ov župan namjerava je srušiti

10.3.2015.
18:55
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Sisačko-moslavačka županija sa 20.000 nezaposlenih, jedna je od - najsiromašnijih u zemlji. No županijski vijećnici svom su siromaštvu odlučili reći stop. Većinom glasova - povećali su si naknade za 350 posto!

"Pa gledajte, ove naknade su bile tako simbolične i minimalne. Svaka tri mjeseca vjećnik je dobivao 500 kuna", objašnjava predsjednik Skupštine Sisačko-moslavačke županije Željko Soldo (HSP).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četiri sjednice koliko bi ih imali u prosjeku - godišnje bi zaradili 2000 kuna. Sada će dobivati 600 kuna, ali svaki mjesec! Godišnje će zaraditi 5200 kuna više!

U SDP-u koji predvodi skupštinsku većinu - poručuju - zato su pale naknade predsjedniku i potpredsjednicima, a - vijećnici su tvrde dobivali premalo u odnosu na druge županije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo