SAMO ZAMJENICA / 'Više nisam vršiteljica dužnosti gradonačelnice, ali ništa se nije promijenilo'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Sandra Švaljek izjavila je u petak da, s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, njezina funkcija više nije obnašateljica dužnosti gradonačelnice

13.3.2015.
11:08
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika SandraŠvaljek u petak je rekla da, s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, njezina funkcija više nije obnašateljica dužnosti gradonačelnice, ali da se ništa nije promijenilo u smislu donošenja odluka u gradu.

"Ja sam zamjenica gradonačelnika. Ne bih rekla da je moja funkcija više zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, ali ništa se nije promijenilo u smislu potpisivanja dokumanata, donošenja odluka", rekla je Švaljek novinarima uoči otvorenja prvog simpozija o zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li se kandidirati ako dođe do prijevremenih izbora za gradonačelnika, Švaljek je odgovorila da je to stvar njezine osobne odluke.

No, dodala je, još uvijek nisu raspisani prijevremeni izbori, MilanBandić je i dalje gradonačelnik i o toj temi ne možemo razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je i kako nije upoznata s time je li Klub Milana Bandića zatražio dozvolu za štandove na Trgu bana Jelačića na kojima će se danas potpisivati peticija "Stop političkim hapšenjima".

Švaljek je naglasila kako se koncentrira na funkcioniranje Grada i Zagrebačkog holdinga s obzirom da je imenovana nova uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da će novi članovi, zajedno se predsjednikom uprave učiniti sve da se vide pomaci u funkcioniranju Holdinga. Već duže vrijeme imali smo privremenu upraviteljicu a to sigurno nije dobra situacija za Grad Zagreb", izjavila je novinarima prije otvorenja prvog simpozija o zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo