'čekam da ti zatrebam' / Minea pjevala Švaljek prigodne stihove: 'Najbolji smo kad smo jedno'

Masu okupljenu na Sajmu ljepote je zabavljala naša poznata pjevačica Renata Končić Minea koja je pred Švaljek pjevala stihove prigodne situaciji u kojoj se nalazi s obzirom posljednje Bandićeve medijske 'napade' na nju

13.3.2015.
16:57
VOYO logo

Bandićeva zamjenica SandraŠvaljek danas je na zagrebačkom Velesajmu otvorila sajam pod nazivom Dani Ljepote & fitnessa gdje su posjetitelji imali prilike vidjeti novitete u industriji kozmetike i uljepšavanja.

"Dragi izlagači i organizatori ovog sajma, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što vas danas mogu pozdraviti u ime gradske uprave i moram reći da se osjećam privilegirano jer je ovaj sajam doista poslastica. Moram priznati da je to nešto što jako odgovara i mom osobnom svjetonazoru. Smatram da ljepote nema bez tjelovježbe, bez zdravog načina života i mislim da bi Sajam ljepote bio nepotpun, i bez ovog dodatnog sadržaja koji se tako sretno spojio, a to je priča o zdravom životu i tjelovježbi", poručila je Švaljek danas na Sajmu ljepote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljenu masu je zabavljala naša poznata pjevačica RenataKončićMinea koja je pred Švaljek pjevala stihove prigodne situaciji u kojoj se nalazi s obzirom posljednje Bandićeve medijske 'napade' na nju: "Najbolji smo kad smo jedno, malo mi je samo jednom tjedno. Malo je jer ne spavam, čekam da ti zatrebam, čekam da ti zatrebam…. Činiš me sretnom ženom, ne gnjaviš me teškom temom".

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u petak je rekla da, s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, njezina funkcija više nije obnašateljica dužnosti gradonačelnice, ali da se ništa nije promijenilo u smislu donošenja odluka u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam zamjenica gradonačelnika. Ne bih rekla da je moja funkcija više zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, ali ništa se nije promijenilo u smislu potpisivanja dokumanata, donošenja odluka", rekla je Švaljek novinarima.

Na pitanje hoće li se kandidirati ako dođe do prijevremenih izbora za gradonačelnika, Švaljek je odgovorila da je to stvar njezine osobne odluke. No, dodala je, još uvijek nisu raspisani prijevremeni izbori, Milan Bandić je i dalje gradonačelnik i o toj temi ne možemo razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo