DRUGA STRANA PRIČE / 'Ne mogu više trpjeti medijsku hajku Cvjetkovićevih, slučaj je čist kao suza!'

Ivan Kobaš, odvjetnik Borisa Žibrata, koji je na dražbi kupio kuću deveteročlane obitelji Cvjetković, razumije agoniju obitelji, ali i poručuje da o svemu ne smije odlučivati ulica, već sudovi

17.3.2015.
14:53
VOYO logo

ZAGREB - IvanKobaš, odvjetnik BorisaŽibrata, koji je na dražbi kupio kuću deveteročlane obitelji Cvjetković, iznosi drugu stranu priče. Rekao je da ne može više trpjeti medijsku hajku Cvjetkovićevih i da se morao uključiti u cijelu priču.

Kaže, njegov klijent već godinama ne može ostvariti pravo na imovinu, kuću koju je kupio na dražbi za dvije trećine cijene, a ne za petinu, kako tvrde Cvjetkovići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek ima 60 godina, potrošio je svu ušteđevinu i više ne može čekati", kaže Kobaš i dodaje da se događa neviđeni pritisak na pravosuđe, a da je slučaj čist kao suza.

Također, Kobaš kaže da argument Cvjetkovićevih kako je sudac u rukama imao presudu Općinskog i Županijskog suda da je dio imovine koji je prodan bračna stečevina nije točan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga i argument obrane da Marija Cvjetković nije bila obaviještena o dražbi - za njega je smiješan jer je to znao njen suprug. 

Agoniju obitelji razumije, ali i poručuje da o svemu ne smije odlučivati ulica, već sudovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nejasan mu je i pritisak saborskih zastupnika koji na ovome, kaže - skupljaju poene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo