tragičan kraj / Nestali mladić iz Lepoglave pronađen mrtav u obližnjem jezeru

Image
Foto: Facebook

Nesretni Krešo nestao je 7. veljače, kada su ga njegovi vršnjaci ostavili na autobusnom kolodvoru u Varaždinu, otkad mu se izgubio svaki trag

18.3.2015.
11:14
Facebook
VOYO logo

Nestali 23-godišnjak iz Lepoglave Krešo Latin, u utorak je pronađen mrtav u trnovečkom jezeru Motičnjak, piše eVaraždin.

Nesretni Krešo nestao je 7. veljače, kada su ga njegovi vršnjaci ostavili na autobusnom kolodvoru u Varaždinu, otkad mu se izgubio svaki trag.

Krešu su nakon nestanka povezivali sa sotonističkim sektama, no socijalni psiholog koji je pomagao u istrazi rekao je da on nije bio dio njih.

"Pregledao sam Krešin Facebook profil i među prijateljima ima pravih sotonista, no držim da on nije član sekte. On sluša vrstu glazbe koja se povezuje sa sotonistima, no cijeli njegov imdž je više njegov hir. Slučaj je vrlo složen i nadam se da sotonisti nisu uključeni u njegov nestanak", rekao je psiholog Nebojša Buđanovac.

Nažalost, potraga za Krešom završila je na najtragičniji mogući način. On je pronađen mrtav u jezeru u Trnovcu, a liječnica ekipe Zavoda za medicinu varaždinske županije nije utvrdila znakove nasilja, no o uzroku smrti nije se mogla izjasniti.

Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu je odredila obdukciju te je tijelo prevezeno na odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo