podnesena kaznena prijava / Uhićeni mladići koji su policiju zasuli kamenjem i oštetili službena vozila

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je tako obavila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i tri godine mlađim izgrednikom koje sumnjiče da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu

18.3.2015.
15:35
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Splitska je policija uhitila još dvojicu mladića koje dovode u vezu sa subotnjim neredima nakon utakmice između Dinama i Hajduka, kada je skupina navijača napala policiju koju su zasuli kamenjem, oštetili tri službena vozila, a jednome do temelja zapalili unutrašnjost, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Policija je tako obavila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i tri godine mlađim izgrednikom koje sumnjiče da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, a nakon toga su dovedeni pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijački neredi dogodili su se u subotu oko 17 sati u Karamanovoj ulici nedaleko stadiona na Poljudu. Tamo je prolazila kolona od 250 navijača i u jednom trenutku je dio njih policiju napao kamenjem i bocama, dok je u parkirani policijski automobil ubačena najvjerojatnije signalna baklja, zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci.

Sinoć je sudac istrage Županijskog suda u Splitu na slobodu pustio prethodno uhićenu trojicu izgrednika. Nastala šteta na službenim policijskim vozilima se procjenjuje na oko 200 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo