vrijeme brzo leti / Prošle dvije godine od smrti Nore: 'Fališ nam anđele svaku sekundu'

Image
Foto: RTL

'Fališ nam anđele svaku sekundu, svaki sat i svaki dan... Vole te mama i tata', napisali su to na Facebooku Đana i Ivica Šitum svojoj 'strašnoj lavici' Nori

20.3.2015.
16:59
RTL
VOYO logo

Roditelji Nore Šitum podsjetili su javnost kako je prošlo dvije godine od smrti malene djevojčice koja je pokrenula Hrvatsku i ujedinila sve ljude plemenitog srca.

"Blažen bio san, ja te ljubim svaku noć, a a kad svane dan, ne znam di ću poć... Danas su dvije godine kako nisi tu s nama. Fališ nam anđele svaku sekundu, svaki sat i svaki dan... Vole te mama i tata", napisali su to na Facebooku Đana i IvicaŠitum svojoj "strašnoj lavici" Nori, koja je umrla prije dvije godine, 20.3.2013. u 5.20 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrabra djevojčica Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji.

Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nešto više od mjesec dana obitelj se uputila u Phialdelphiju na liječenje eksperimentalnom terapijom. Nažalost, liječnički tretman nije donio rezultate kojima se cijela Hrvatska nadala.

Obitelj Šitum prošle je godine u rujnu dobila priliku za novi početak. Rodio im se sin Vigo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo