STRAVA U VARAŽDINU / Istraga zbog spolnog zlostavljanja djevojčica - prvookrivljena majka!

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Sutkinja istrage prihvatila je prijedlog Županijskoga državnog odvjetništva te je majci odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a petorici okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke

25.3.2015.
18:06
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o pokretanju istrage protiv 11 osoba, među kojima je prvookrivljena 50-godišnjamajkadvijumaloljetnica, zbog osnovane sumnje da su počinile teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, prostitucije, spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina i spolnog odnosa bez pristanka.

Sutkinja istrage prihvatila je prijedlog Županijskoga državnog odvjetništva te je majci odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a petorici okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto je Policijska uprava izvijestila o dovršetku kriminalističkog istraživanja nad jednom ženom i desetoricom muškaraca zbog spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, popodne se o slučaju oglasilo i Županijsko državno odvjetništvo. Osnovano se sumnja da je prvookrivljena 50-godišnjakinja koristeći se svojim roditeljskim autoritetom zbog teških obiteljskih prilika od 1999. do 2009. godine počinila navedena kaznena djela na štetu svojih dviju maloljetnih kćeri te da je radi zarade pronalazila muške osobe za spomenuta kaznena djela. Osnovano se sumnja da je kaznena djela nastavila i kada joj je jedna kći postala punoljetna, navodi ŽDO.

Također se osnovano sumnja da su desetorica okrivljenika u dobi od 48 do 73 godine znala da su dvije djevojčice bile mlađe od 15 godina i da ih majka na ta djela prisiljava zbog teškoga materijalnog stanja, priopćilo je varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo