banda napala crkvu / Zgrozio svijet: silovao redovnicu stariju od 70 godina

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

Banda od šest pljačkaša napala je školu i crkvu oko 100 kilometara od Kolkate, glavnog grada Zapadnog Bengala. Jedan od napadača silovao je redovnicu prije nego što je banda pobjegla s novcem i vrijednostima

26.3.2015.
8:59
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Indijska je policija u četvrtak uhitila osumnjičenika za silovanje redovnice koje je izazvalo zgražanje u cijelom svijetu, objavili su indijski mediji.

Redovnica starija od sedamdeset godina silovana je prije dva tjedna u samostanskoj školi u mjestu Ranaghatu u saveznoj državi Zapadni Bengal na istoku Indije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je uhitila osumnjičenika u zapadnoj metropoli Mumbaiju, objavila je televizijska mreža NDTV navodeći policijske izvore.

Banda od šest pljačkaša napala je školu i crkvu oko 100 kilometara od Kolkate, glavnog grada Zapadnog Bengala. Jedan od napadača silovao je redovnicu prije nego što je banda pobjegla s novcem i vrijednostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićeni muškarac izgleda kao napadač kojega se vidi na snimkama.

Predsjednik indijske vlade Narendra Modi, član hinduističke nacionalističke stranke Bharatiya Janata, izložen je kritikama zbog spore reakcije na seriju napada na kršćanske institucije u posljednjih nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Indiji je prema popisu iz 2001. oko 80 posto hinduista i oko 13 posto muslimana, dok kršćani čine oko 2,3 posto pučanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo