DVOSTRUKI UBOJICA / Forenzičari u Toljevom vozilu pronašli nož kojim je ubijena Sanja Hap?

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Osječka policija potvrdila je da su od zagrebačkih kolega zatražili provođenje daljnjeg kriminalističkog istraživanja, odnosno pretragu doma i drugih prostorija kojima se koristio Tolj, ali još uvijek nije potvrđeno je li on prvo ubio Sanju Hap u Zagrebu, a zatim u Osijeku odvjetnika Vlatka Vidakovića, nakon čega je presudio i sebi

26.3.2015.
19:00
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Nogometna menadžerica Sanja Hap pokopana je u četvrtak na Aninom groblju u Osijeku. Njezino tijelo pronađeno je u ponedjeljak oko 18 sati u stanu u zagrebačkoj ulici Podbrežje.

Na posljednji oproštaj ove nekadašnje atletske nade došlo je stotinjak ljudi, među kojima i nekadašnji dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Željko Širić, bivši trener Osijeka Vlado Bilić te nogometni sudac Ante Vučemilović.

Policija je danas u Karasovoj ulici u Zagrebu obavila pretres stana Viktora Tolja, koji je u ponedjeljak u Osijeku ubio odvjetnika Vlatka Vidakovića, a zatim i sebe. Pojavile su se informacije kako je Tolj ranije u Zagrebu ubio i Sanju Hap, no one nisu potvrđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznajemo da su forenzičari u automobilu s kojim se Tolj dovezao pronašli nož kojim je vjerojatno ubijena Sanja Hap. Informaciju policija još uvijek nije htjela potvrditi.

Zagrebačka policija, na čijem je području ubijena Sanja Hap i policija u Osijeku, gdje je 58-godišnji Tolj ubio odvjetnika Vidakovića, a potom i sebe, međusobno surađuju, no zasad nema potvrde da je ta dva ubojstva počinila ista osoba.

Osječka policija potvrdila je da su od zagrebačkih kolega zatražili provođenje daljnjeg kriminalističkog istraživanja, odnosno pretragu doma i drugih prostorija kojima se koristio Tolj. U zagrebačkoj policiji kazali su tek da, vezano uz slučaj koji se dogodio na njihovom području, još traje kriminalističko istraživanje zbog čega ne mogu iznositi nikakve detalje.

Tako su zasad bez službene potvrde ostali medijski napisi po kojima je Vitomir Tolj prvo ubio Sanju Hap u Zagrebu, a zatim u Osijeku odvjetnika Vlatka Vidakovića nakon čega je presudio i sebi.

Nogometna menadžerica Sanja Hap (39) pronađena je u ponedjeljak oko 18 sati u stanu u zagrebačkoj ulici Podbrežje. Njezino tijelo, navodno vezano selotejpom i šest puta izbodeno nožem, po pisanju medija pronašao je njezin poznanik. Mediji navode također da na mjestu zločina nije pronađen nož kojim je ubijena.

Osječkog odvjetnika u ponedjeljak ujutro u odvjetničkom uredu ubio je hicima iz pištolja osječki poduzetnik Vito Tolj, kojega je Vidaković prije nekoliko godina zastupao u slučaju otmice sina osječkog odvjetnika Radoslava Arambašića. Tolj je potom ubio i sebe.

Mediji su objavili da je Tolj prije ubojstva odvjetnika u Osijeku u Zagrebu ubio nogometnu menadžericu te da su Sanja Hap i Vlatko Vidaković kao i njihov ubojica za života imali poslovne kontakte.

Tolj je, prema pisanju medija, navodno od odvjetnika i nogometne menadžerice tražio novac, smatrajući da su mu dužni. Od odvjetnika je navodno tražio 3000 eura koje mu je platio za obranu koju po njegovu mišljenju nije dobro obavio. Sanja Hap mu, pak, navodno nije vratila novac koji je podigla u osječkoj štednoj zadruzi Manila, koja je bila u Toljevom vlasništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo