POGOĐENA KANCELARKA / Potresena Angela Merkel: 'Novi detalji nesreće su nevjerojatni i uznemirujući!'

Image
Foto: AP

'Takvo što izlazi izvan svega što je moguće zamisliti', poručila je kancelarka, ali i dodala kako još uvijek nisu poznati svi detalji nesreće te je bitno pričekati kraj istrage

26.3.2015.
17:29
AP
VOYO logo

Njemačka kancelarka AngelaMerkel vidno je potresena u četvrtak poslijepodne dala izjavu povodom novih detalja nesreće Airbusa A320 Germanwingsa.

"Od utorka ujutro svi u Njemačkoj smo pod šokom zbog pada zrakoplova. Pokušavamo shvatiti šta se tamo dogodilo. Danas su nas stigle vijesti da u ovoj tragediji postoji jedna nova dimenzija, potpuno nevjerojatna, potresna i uznemirujuća", rekla je u uvodu Merkel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Tvrdi kako ju ova vijest pogađa kao i sve druge.

"Takvo što izlazi izvan svega što je moguće zamisliti", poručila je kancelarka, ali i dodala kako još uvijek nisu poznati svi detalji nesreće te je bitno pričekati kraj istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam pred svima svoje obećanje koje sam dala na mjestu pada zrakoplova. Obećanje svim građanima, a posebno svim obiteljima i prijateljima poginulih iz svih zemalja - njemačka vlada i institucije će učiniti sve što je moguće kako bi se razriješile sve nepoznanice. To smo dužni svim ljudima koji su izgubili živote", rekla je Merkel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo