policija treba pomoć / Jeste li vidjeli ovog drskog kradljivca? Žrtvama je prišao s leđa i istrgnuo novac

Image
Foto: PUZ

Zagrebačka policija traga za muškarcem s fotografija kojeg sumnjiče da je počinio dvije krađe tijekom srpnja prošle godine. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna

27.3.2015.
17:01
PUZ
VOYO logo

Zagrebačka policija treba vašu pomoć. Traže počinitelja s fotografije koji je 4. srpnja 2014. oko 11 sati u Zagrebu, u Ulici Retkovec, na ulici s leđa prišao oštećenoj i iz ruke joj istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novčanik i više tisuća kuna.

Slično djelo je ponovio i 30. srpnja oko 11 sati u Sesvetama, u Ulici Petra Svačića, kada je s leđa prišao oštećenom i istrgnuo mu crnu torbicu koju je nosio ispod ruke, a u kojoj se nalazilo nekoliko desetaka tisuća kuna.

Riječ je u muškoj osobi staroj oko 20 - 25 godina, visine oko 170 - 180 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica i smeđe kraće kose. Sa izuzetog video nadzora izrađene su fotografije osobe koja se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

Policija moli sve koji raspolažu informacijama o identitetu nepoznatog muškarca s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, dojave na broj telefona 192 ili e-mail zagrebacka@policija.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo