zaobišla ložu / Među narodom: Kolinda Grabar-Kitarović i Đuro Glogoški utakmicu pratili s tribina

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Današnju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. između Hrvatske i Norveške pratila je na tribinama, zajedno s Đurom Glogoškim.

28.3.2015.
18:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednih Hrvatske IvoJosipović nije previše 'doživljavao' sport pa tako ni nogomet, no predsjednica KolindaGrabar-Kitarović je odlučila prekinuti tu negativnu tradiciju.

Predsjednica je zaobišla ložu, a današnju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. između Hrvatske i Norveške pratila je na tribinama, zajedno s ĐuromGlogoškim, odjevena u hrvatski dres. 

Nogometno ludilo je zahvatilo i bivšeg stranačkog kolegu predsjednice, šefa HDZ-a TomislavaKaramarka koji je na svom Facebook profilu objavio fotografiju u kockastom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici H skupine kvalifikacija za EURO 2016 u Zagrebu igraju nogometaši Hrvatske i Norveške. MarceloBrozović doveo je Hrvatsku u vodstvo protiv Norveške prekrasnim pogotkom u prvom poluvremenu, a novi pogodak za Vatrene dao je IvanPerišić. Treći pogodak u Maksimiru je u svom 101. nastupu za reprezentaciju zabio Ivica Olić, a četvrti projektil za Hrvatsku dao je Gordon Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo