sada je sama i ima posla / Što čeka? Kusin se još nije učlanila u Bandićevu stranku

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Na upit hoće li ući u Bandićevu stranku, Kusin je odgovorila Hini da je tek preuzela Grad Zagreb pa trenutno ima toliko posla da svoje snage ne može 'rasipati na različitim terenima'

30.3.2015.
15:17
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Vesna Kusin , zamjenica zagrebačkog gradonačelnika koja od prošlog tjedna obnaša dužnost gradonačelnika, izjavila je u ponedjeljak da još nije pristupila novoosnovanoj stranci Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, čijih je 200 osnivača u subotu na Peščenici održalo osnivačku skupštinu.

Na upit hoće li ući u Bandićevu stranku, Kusin je odgovorila Hini da je tek preuzela Grad Zagreb pa trenutno ima toliko posla da svoje snage ne može "rasipati na različitim terenima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kusin kaže da novoosnovanoj stranci daje punu podršku, kao što i oni podupiru nju, "ali sada mora raditi 24 sata na dan, 365 dana u godini", iako se nada da će se Bandić uskoro vratiti na mjesto gradonačelnika.

"Znate kakav posao sada imam. Bilo nas je troje, pa smo bile nas dvije (Kusin i bivša zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek), a sada sam sama", rekla je Kusin prigodom uručivanja ugovora o stipendiji studentima i doktorandima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo