Policija reagirala na vrijeme / Čamcem htjeli prokrijumčariti 30 kilograma duhana Hrvatsku

Image

O ovome slučaju upoznat je državni odvjetnik BiH, koji je naložio da se nakon završene kriminalističke obrade ove osobe puste na slobodu te da se protiv njih dostavi izvještaj Državnom odvjetništvu BiH

30.3.2015.
17:13
VOYO logo

Policija je uhitila dvojicu bosanskohercegovačkih državljana na sjeveru zemlje i oduzela im 30 kilograma rezanog duhana kojega su pokušali ilegalno prebaciti u Republiku Hrvatsku, priopćili su u ponedjeljak iz Centra javne sigurnosti u Banjoj Luci.

 U mjestu Kobaš u općini Srbac policija je zaustavila vozilo u kojemu su se nalazila dvojica muškaraca nakon što su prethodno dobili informacije da planiraju nelegalno prevesti duhan u Hrvatsku. Pretragom vozila pronađeno je 30 kilograma rezanog duhana koji je bio spakiran u plastične vrećice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarci su uhićeni, a tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da su namjeravali duhan prokrijumčariti čamcem preko rijeke Save u Republiku Hrvatsku, pojašnjeno je iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

O ovome slučaju upoznat je državni odvjetnik BiH, koji je naložio da se nakon završene kriminalističke obrade ove osobe puste na slobodu te da se protiv njih dostavi izvještaj Državnom odvjetništvu BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U BiH je posljednjih mjeseci zabilježeno više slučajeva zapljena velikih količina duhana, što je rezultat povećanja cijena cigareta i duhana u trgovinama zbog povećanja trošarina koje se usklađuju sa zahtjevima 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo