obilo mu se o glavu / Pokušao prošvercati duhan pa zapalio cijeli automobil

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijskim je očevidom utvrđeno da je do požara došlo uslijed visoke temperature motora, koja je zapalila plastičnu vrećicu s duhanom sakrivenu ispod poklopca motora, uz cijev ispušnih plinova

31.3.2015.
15:21
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Skupo je platio pokušaj šverca duhana 58-godišnji slovenski državljanin, rođen u Bosni i Hercegovini, kojemu se na autocesti A3 nedaleko Kutine, zapalio automobil i u potpunosti izgorio, no muškarac nije ozlijeđen, izvijestila je u utorak sisačka policija.

Vraćajući se u nedjelju, 29. ožujka, iz BiH prema Zagrebu, oko 15,50 sati na A3 kod Repušnice na njegovom automobilu slovenske registracije iznenada je izbio požar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskim je očevidom utvrđeno da je do požara došlo uslijed visoke temperature motora, koja je zapalila plastičnu vrećicu s duhanom sakrivenu ispod poklopca motora, uz cijev ispušnih plinova.

Požar se ubrzo proširio na sve dijelove motora, a potom i na cijelo vozilo. Vozač je uspio izaći iz vozila neozlijeđen. Vatra, koju su ugasili vatrogasci iz Kutine, uništila je gotovo cijelo vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom očevida je pronađeno još oko 10 kilograma sitno rezanog duhana koji je oduzet, naveli su iz sisačko-moslavačke Policijske uprave.

Policija je podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini, a protiv slovenskog vozača je podneseno i izvješće nadležnom carinskom uredu o počinjenom prekršaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo