ministru prekipjelo / Matić oduzima braniteljima mobilne WC-e: 'To nas je koštalo 100.000 kn!'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Matiću je navodno prekipjelo kada je shvatio da je Ministarstvo od listopada na njihovo održavanje potrošilo oko 100.000 kuna

31.3.2015.
16:23
Zeljko Lukunic/Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Ministar branitelja PredragMatić potvrdio je kako neće više plaćati mobilne sanitarne čvorove postavljene u Savskoj 66., kojim su se koristili branitelji ispred zgrade ministarstva, javljaju 24 sata.

Matiću je navodno prekipjelo kada je shvatio da je Ministarstvo od listopada na njihovo održavanje potrošilo oko 100.000 kuna.

"Na kolegiju smo shvatili da više nemamo stavke sa koje bi plaćali pokretne WC-e, te smo ih prisiljeni prestati plaćati. Ne radi se o mojoj dobroj volji, već zaista nemamo sredstava. Vjerojatno će plaćanje biti do 7. travnja", izjavio je minsitar te braniteljima još jednom poručio neka se pokupe i odu kućama.

"Jamčim im da u medijima njihov odlazak neću komentirati niti jednom riječi i neću likovati. Ja se ne mogu povući jer nisam ništa kriv. Ovo je situacija u kojoj svi gubimo", dodaje Matić.

Glogoški ukidanje plaćanja održavanja četiri pokretna zahoda nije htio komentirati te je poručio kako danas daje izjave isključivo o JosipuJoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo