suradnja policije i uskoka / U BiH podignuta optužnica zbog krijumičarenja droge u Hrvatsku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Državno odvjetništvo Bosne i Hercegovine objavilo je u subotu kako je podignulo optužnicu za krijumčarenje droge iz te zemlje u Hrvatsku protiv tri osobe s bosanskohercegovačkim i hrvatskim državljanstvom

4.4.2015.
12:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Državno odvjetništvo Bosne i Hercegovine objavilo je u subotu kako je podignulo optužnicu za krijumčarenje droge iz te zemlje u Hrvatsku protiv tri osobe s bosanskohercegovačkim i hrvatskim državljanstvom.

Optužnica je rezultat suradnje bosanskohercegovačkog pravosuđa s hrvatskim USKOK-om, a optuženi su 57-godišnjak i 36-godišnjak iz Stoca te 47-godišnjakinja iz Čapljine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57-godišnjak je optužen kao organizator skupine koja je od lipnja do studenog 2014. godine krijumčarila marihuanu iz BiH u Hrvatsku.

36-godišnjak je kao član te skupine sudjelovao u preuzimanju i transportu droge a ona je skladištena u kući 47-godišnjakinje u Čapljiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi skupine radi preprodaje su nabavili najmanje 74 kilograma marihuane, a 64 kilograma zaplijenjeno je u sinkroniziranim akcijama koje su provele policije u BiH i Hrvatskoj.

Droga je u različitim količinama, najčešće u pakiranjima od 5 i 15 kilograma, preprodavana po cijeni od 6900 do 15000 eura, ovisno o količini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo