na dnevnom redu 68 točaka / Nakon dvotjedne stanke, Sabor nastavlja zasjedanje 15. travnja

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Sabora Josip Leko izvijestio je da su na dnevnom redu nove sjednice 68 točaka, među kojima je najviše izvješća i zakonskih prijedloga u drugom čitanju

7.4.2015.
16:22
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon dvotjedne stanke zbog uskrsnih blagdana, Hrvatski će sabor zasjedanje nastaviti u srijedu, 15. travnja, nakon čega će neprekinuto zasjedati do ustavne stanke sredinom srpnja, najavio je u utorak predsjednik Sabora JosipLeko.

Leko je, nakon sjednice saborskog Predsjedništva, izvijestio kako je na dnevnom redu nove sjednice 68 točaka, među kojima je najviše izvješća i zakonskih prijedloga u drugom čitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedništvo je prihvatilo pokroviteljstvo nad obilježavanjem 100. obljetnice priznavanja islama kao jedne od službenih religija u Hrvatskoj te nad obilježavanjem 70. obljetnice pobjede nad fašizmom.

Odlučeno je i da će se osnovati posebna radna skupina za izradu etičkog kodeksa ponašanja saborskih zastupnika, a Leko je naglasio kako će se tražiti potpuni konsenzus, bez kojega taj dokument, uvjeren je, ne bi imao smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Etički kodeks ponašanja nema smisla nametati, onda nismo ništa postigli. Moramo doći do potpunog konsenzusa. Mislim da je etički kodeks od interesa Sabora i svakog zastupnika pa sam tu optimist", poručio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo