ni da ni ne / RTL neslužbeno doznaje da osim Milanovića kod predsjednice neće doći ni Pusić

'Dajte mu šansu da se urazumi!' Tim je nebiranim riječima predsjednica Republike prokomentirala najave da se Zoran Milanović kao šef SDP-a sutra NEĆE odazvati pozivu na sastanak o gospodarskoj krizi. U premijerovu bliskom krugu kažu da nema šanse da dođe na Pantovčak, a RTL neslužbeno doznaje da to neće učiniti ni predsjednica HNS-a

13.4.2015.
18:35
VOYO logo

Za isti stol čini se - neće tako skoro. No, predsjednica se još nada da će premijer sutra put Pantovčaka pa ovako odgovara na neslužbene najave da on odbija doći.

"Dajte mu šansu da dođe, da se urazumi", prokomentirala je Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače glasan premijer danas šuti no pouzdani izvori iz njemu bliskih krugova poručuju - na poziv predsjednice će se oglušiti.

Smeta ga što ga je pozvala kao šefa SDP, a ne premijera. Predsjednici Republike na poziv nije službeno odgovori oni da ni ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, sastanak se još nije dogodio, sutra je termin, idemo dopustiti gospodinu Milanoviću da dođe, idemo mu pokazati, idemo mu pustiti priliku da pokaže da brine o ovoj zemlji i njenim ljudima", rekla je Grabar-Kitarović.

Na web stranici ureda predsjednika tako stoji najava sastanka no na webu SDP-a i Vlade nema ni traga takvom scenariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednici se, neslužbeno doznajemo, neće odazvati ni potpredsjednica Vlade Vesna Pusić jer će biti - na službenom putu.

Vladajući, jednostavno, novoj šefici države ne žele davati na značaju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko svega onoga što su njihove zajedničke ustavne ovlasti oni se i sastaju. Mislim da je javnost bila u velikom iščekivanju hoće li će se i kada će se sastati, hoće li će se i kada će se slikati, pa sad kad su se slikali, sad je valjda u iščekivanju kada će se sljedeći put sastati i slikati", rekao je ministar uprave Arsen Bauk.

Za HDZ, čiji će se predsjednik sutra pojaviti na Pantovčaku, Milanović je - nepristojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ne pojavi to bi značilo samo još jednom njegovo stavljanje ega ispred općih i nacionalnih interesa", rekao je Željko Reiner, potpredsjednik Sabora.

Bivši predsjednik Republike ne vidi razloga da se vladajući ne odazovu predsjednici. I one je kaže, često zvao predsjednike stranaka na razgovor o raznim temama, pa i Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On Vam se odazivao kad biste ga zvali na takve sastanke? Pa da, puno puta smo razgovarali, da. To je bila specifična situacija jer on nije bio samo predfsjednik stranke nego i premijer.

Ali pun osam puta se sastajao i s čelnicima oporbe i manjih stranaka", prokomentirao je Ivo Josipović, bivši predsjednik Republike. Sukob na relaciji Pantovčak Banski dvori - nastavlja se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo