maras brani premijera / 'Predsjednica ne bi trebala puhati u jedra HDZ-u'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras kazao je kako predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović ne bi trebala 'puhati u jedra jednom političkom bloku'

14.4.2015.
14:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras izjavio je u utorak, komentirajući nedolazak premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića na konzultacije kod predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, da su oni dosad održali dva sastanka i surađuju na razini predsjednice i premijera, a Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti svoju funkciju za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

"Neka surađuju i dalje, ali u okviru ovlasti koje imaju. Predsjednica i premijer moraju surađivati i oni će surađivati, da li na sjednici Vlade, da li u svojstvu premijera i predsjednice Republike na nekim drugim sastancima, i oko toga neće biti nikakvog problema", rekao je Maras novinarima nakon prezentacije Europskog socijalnog fonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Pritom je poručio kako Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti instituciju predsjednice Republike za 'puhanje u jedra jednom političkom bloku'.

"Pustimo politiku i izbore sa strane, jer kako drugačije shvatiti takve poruke koje je predsjednica jučer uputila, nego puhanje u jedra jednom političkom bloku", kazao je Maras te ironično dodao kako vjeruje da je Grabar-Kitarović 'puno toga korisnog čula od Tomislava Karamarka na sastanku u 10 sati'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo