okončana potraga / Nestala djevojka nađena s bivšim dečkom u napuštenoj kući

Image
Foto: RTL

Policija je kasno navečer u napuštenoj kući u Grabarju pronašla nestalu 17-godišnjakinju. S njom je bio i njezin navodni otmičar, bivši dečko

16.4.2015.
7:25
RTL
VOYO logo

Nakon višesatne policijske potrage, nestala 17-godišnjakinja pronađena je u napuštenoj kući s bivšim dečkom za kojeg se sumnjalo da ju je oteo. Okolnosti nestanka još nisu razjašnjene.

Roditelji nestale djevojke policiju su kontaktirali strahujući da im je kćer oteta, piše 034portal.hr.Interventna policija po hitnom je postupku došla u selo i blokirala izlaze. Zadnji put su se s njom roditelji čuli u četvrtak ujutro kada je otišla u Požegu, gdje je imala zakazan bolnički pregled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tinejdžerica je navodno javila majci da je bivši dečko prati, te su roditelji strahovali da ju je oteo nakon što je obavila bolnički pregled u Požegi.

Prema neslužbenim informacijama, u zadnjoj SMS poruci koju je djevojka poslala roditeljima stajalo je da ju je dečko odveo u napuštenu kuću u selu. Dočekao ju je na željezničkom kolodvoru gdje je s njim ušla u automobil koji je kasnije pronađen kod njegove bake, a njih su dvoje nestali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, obitelj 22-godišnjeg mladića ne vjeruje kako bi on bio sposoban oteti djevojku, iako priznaju kako je veza njihovoh sina i 17-godišnjakinje bila burna. Osim toga, majka mladića u razgovoru za 034portal.hr naglašava kako je ta veza propala i zbog djevojčine majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo