MILAN BANDIĆ ZA RTL / 'Nikad nisam previše bio u Gradskoj upravi, nisam ja kancelarijski štakor'

Milan Bandić ne vraća se u Remetinec - bar zasada. U ovom pravosudnom trileru u kojem su različiti sudovi više puta mijenjali i donosili različite odluke Županijski sud je odbio USKOK-ovu žalbu na puštanje iz pritvora. Zašto i dalje ne ide na posao otkrio je reporterki RTL-a Danas Mojmiri Pastorčić

16.4.2015.
14:05
VOYO logo

Svi čekaju da nakon pola godine ponovno postane gradonačelnik, a MilanBandić danas je opušteno pio kavu u Bogovićevoj. Na posao se, inače hiperaktivnom Bandiću, očito ne žuri previše.

Na pitanje naše reporterke MojmirePastorčić kada se vraća na posao, Bandić je rekao kako je on "non-stop na poslu od kada je izašao iz Remetinca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam nikada previše bio u Gradskoj upravi, nisam ja kancelarijski štakor. Moj posao je da budem tamo gdje su ljudski problemi, a referenti rade neka svoj posao. Imam preveliku plaću i preveliku odgovornost da bi sjedio u kancelariji", rekao je Bandić.

SandruŠvaljek je smijenio, VesnomKusin je, barem zasad, zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vesna Kusin ima moju apsolutni potporu i radi fenomenalno svoj posao i mirno spavam", rekao je gradonačelnik.

"Ja sam sa Zagrepčanima stalno, ja sam se vjenčao za Zagreb", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu može uživati i dalje jer ostaje na slobodi. Bandić je od suda tražio i popis svjedoka s kojima ne smije komunicirati, no sa suda odgovaraju da za to nema potrebe jer uvid u spis ima cijelo vrijeme.

A u Remetincu nije izgubio strast prema aforizmima. Na pitanje kako se osjeća vani, odogovorio je: "U dobru se ne uzvisi, u zlu se ne unizi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šali pokazuje i što misli o djelima za koja ga se okrivljuje. "Možete me i dalje maltretirati, ali popijte kavu na moj račun. Nije mito, neće mi to staviti kao novo djelo", rekao je.

Pravosudna trakavica se nastavlja - Bandiću je jamčevina od 15 milijuna kuna vraćena, pa s tim novcem može - što god hoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo