predložila to premijeru / Pusić: 'Logično je da Šipuš bude ministar kulture'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednica Vlade Vesna Pusić predložila je premijeru Zoranu Milanoviću da imenuje Berislava Šipuša na mjesto ministra kulture

17.4.2015.
16:49
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Logično je i praktično da Berislav Šipuš bude ministar kulture, izjavila je u petak potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i potvrdila da je to imenovanje predložila premijeru Zoranu Milanoviću.

"Praktično je i logično da čovjek koji je tri i pol godine radio taj posao, taj posao i završi", rekla je Pusić novinarima nakon sastanka s europskim povjerenikom za humanitarnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berislav Šipuš, nakon smjene Andreje Zlatar Violić, bio je v. d. ministra kulture. Zlatar Violić 25. ožujka poslala je pismenu ostavku premijeru Milanoviću na funkciju ministrice. Navela je da zbog nalaza Državne revizije u Ministarstvu kulture prihvaća odgovornost za nepravilnosti u računovodstvenom poslovanju i ispričala se zbog nedovoljne kontrole i nepridržavanja propisa u financijskom poslovanju. Zlatar Violić istaknula je da iako su sva dugovanja podmirena smatra kako je logična posljedica njezine odgovornosti za nepravilnosti u financijskom poslovanju - ostavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo