'predizborni cirkus' / Grčić na Facebooku reagirao na navode da je bio na četničkim barikadama

Image

'Kako bih bio na slici kad nikad nisam napustio Split. I još nešto, nitko od moje obitelji, koja je miješana, kao i mnoge druge hrvatske obitelji, nikada nije bio niti blizu tim i takvim spodobama', napisao je potpredsjednik Vlade.

19.4.2015.
13:40
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić reagirao je na Facebooku na navode nekih 'desničarskih' portala kako je devedesetih bio na četničkim barikadama kod Knina.

"Već više od godinu dana, svaki put kada se javno objavi neka dobra vijest iz njegovog resora, a u zadnje vrijeme ih je sve više, pojavi se uvijek ista lažna i grozomorna vijest o tome da je potpredsjednik Grčić tijekom Domovinskog rata napustio Split i Ekonomski fakultet i otišao na barikade, Beograd i tko zna gdje još. Pa se pet godina poslije, po završetku rata vratio u Split, i eto, kao da se ništa nije dogodilo, nastavio raditi na Ekonomskom fakultetu. Da nije tako grozomorno, bilo bi smiješno", stoji u objavi na Grčićevom Facebook profilu.

"Branko Grčić cijeli svoj život živi samo i isključivo u Republici Hrvatskoj. Od prosinca 1987. pa sve do dolaska u Vladu RH u prosincu 2011. bez iti jednog dana prekida ili odsutnosti radi na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Od asistenta do redovitog profesora u trajnom zvanju, pa sve do funkcije dekana Fakulteta s koje je i otišao na poziciju potpredsjednika Vlade RH. Za osobu s takvom karijerom lako je provjeriti ove činjenice. Jednim jedinim pozivom Ekonomskom fakultetu u Splitu. Baš se pitamo zašto ti anonimni autori nisu posegnuli za tim jednostavnim alatom. Jasno je da tako i sve ostale tvrdnje, klevete, lažne konstrukcije, podmetnute fotografije s kojekakvim spodobama te razni drugi „nestašluci“ razigranih anonimnih autora postaju bespredmetne i ostaju samo dio „predizbornog cirkusa“ koji je očigledno već otpočeo…", stoji u nastavku objave.

Jedna od korisnika u komentarima je upitao što je s "onom slikom" i je li na njoj Grčić te je li njegov brat nosio tu uniformu, na što je Grčić ubrzo odgovorio.

"Očigledno niste razumjeli poruku. Odgovor je ne i ne... gruba podvala... Kako bi bio na slici kad nikad nisam napustio Split. I još nešto, nitko od moje obitelji, koja je btw miješana, kao i mnoge druge hrvatske obitelji, nikada nije bio niti blizu tim i takvim spodobama", napisao je potpredsjednik Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo