premijer neće biti preponosan / Uprskao kampanju za zastupnika: procurila fotografija na kojoj liže grudi prijateljici

Image
Foto: Facebook

Kampanju Liama Marshalla-Ascougha je omela jedna fotografija na Facebooku na kojoj Marshall-Ascough pokušava polizati dekolte svoje prijateljice

19.4.2015.
16:28
Facebook
VOYO logo

Kandidati britanskih konzervativaca, Liam Marshall-Ascough, imao je odlične šanse da postane zastupnik torijevaca aktualnog premijera Davida Camerona.

No, kampanju je omela fotografija na Facebooku na kojoj Marshall-Ascough pokušava polizati dekolte svoje prijateljice. U albumu 'Još nasumičnih noćnih izlazaka' uhvaćen je s licem u grudima svoje prijateljice i s isplaženim jezikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno nije ni pomislio kako će ga to stajati političke karijere, a jedan od njegovih prijatelja je poslije komentirao fotografiju s 'Pijandura'.

Između ostalog, Marshall-Ascough se voli pohvaliti svojim političkim vezama, pa je tako objavio i sliku s britanskim premijerom Davidom Cameronom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer sad vjerojatno baš i nije preponosan na činjenicu da je pozirao s nekim narušenog ugleda.

Marshall-Ascough pogriješio je i tome što na svom Facebook računu nije podesio postavke privatnosti pa je fotografija - dostupna svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, utjecaj društvenih mreža ne smije se zanemariti pa stoga velik broj potencijalnih glasača nije ovo doživjelo kao duhovitu stvar.

"Moja je majka razmišljala o tome da glasa za konzervativce, no nakon fotografije Marshall-Ascougha odustala je od te ideje. Želite zastupnika koji ima barem 'zrno soli u glavi'. Ovdje izgleda da lik nema baš dobro rasuđivanje", napisao je jedan od glasača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ured za odnose s javnošću Konzervativne stranke odbio je komentirati ovaj slučaj.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo