organizirani napad / Ruski specijalci ubili zapovijednika islamističkih pobunjenika

Image
Foto: Screenshot

Na internetskoj stranici Centra Kavkaz, bliskoj militantima, objavljeno je da je Kebekov stradao 'mučeničkom smrću' u 'neravnopravnoj borbi' s vladinim snagama

20.4.2015.
16:05
Screenshot
VOYO logo

Ruske snage sigurnosti ubile su čelnika islamističkih pobunjenika na Sjevernom Kavkazu tijekom premetačine kuće u Dagestanu, objavio je nacionalni protuteroristički odbor u ponedjeljak.

Još četiri militanta ubijena su zajedno s AliaškabomKebekovom, poznatim kao AliAbuMukhammad kada su specijalci u nedjelju okružili kuću u predgrađu Bujnakska na jugu Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetskoj stranici Centra Kavkaz, bliskoj militantima, objavljeno je da je Kebekov stradao "mučeničkom smrću" u "neravnopravnoj borbi" s vladinim snagama.

Kebekov je postao zapovjednik skupine Kavkaski emirat početkom 2014., nakon što su ruske snage ubile njegova prethodnika DokuaUmarova, koji je bio najtraženiji čovjek u Rusiji. Kabekov je rođen 1972.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kavkaski emirat nalazi se od 2011. na američkoj listi terorističkih organizacija i odgovoran je za nekoliko bombaških napada u Rusiji proteklih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo