prijava nepoznatom počinitelju / Policija istražuje motiv paljenja automobila šefu Euroherca

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Policija je utvrdila da je požar na oba automobila podmetnut jer automobili nisu bili parkirani jedan pored drugog, pa se vatra nije mogla proširiti

21.4.2015.
13:12
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zbog dovođenja u opasnost života i imovine, zagrebačka policija kazneno je prijavila nepoznatog počinitelja koji je u noći na ponedjeljak iz još nepoznatog razloga podmetnuo požar na dva terenska automobila u zagrebačkoj Pilarovoj ulici, jednog u vlasništvu predsjednika Uprave Euroherca Damira Zorića, a drugog u vlasništvu te tvrtke.

Dok potraga za nepoznatim počiniteljem traje, policijski istražitelji nastoje otkriti motiv paleži mercedesa ML i mitsubishi pajera zagrebačkih oznaka koja je rano u ponedjeljak najvjerojatnije izazvana lakozapaljivom tekućinom i otvorenim plamenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je utvrdila da je požar na oba automobila podmetnut jer automobili nisu bili parkirani jedan pored drugog, pa se vatra nije mogla proširiti. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih nije bilo, a počinjena je veća materijalna šteta.

Požar je prvo izazvan na mercedesu, potom i na mitsubishi pajeru, izvijestila je policija. Prema neslužbenim podacima, pajero je u vlasništvu Zorića, a mercedes ML u vlasništvu tvrtke na čijem je čelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo