BORBA I DOKUMENTARAC / Ne propustite vikend uz braću Kličko samo na RTL-u!

Uživo u nedjelju ujutro od 4:45 sati na RTL Televiziji te u snimici u 19:15 sati za one koji su propustili, možete pratiti veliki meč Vladimira Klička i Bryanta Jenningsa. Isti dan od 15:50 sati premijerno pogledajte biografski dokumentarac 'Braća Kličko' iz 2011.

21.4.2015.
22:00
VOYO logo

Vladimir Kličko, prvak i superšampion koji je ujedinio naslove IBF/IBO i WBO/WBA verzija, brani svoje naslove u Madison Square Gardenu u borbi s neporaženim američkim suparnikom Bryantom Jenningsom

Uživo u nedjelju ujutro od 4:45 sati na RTL Televiziji te u snimici u 19:15 sati za one koji su propustili, možete pratiti veliki meč uz komentatora FilipaBrkića i stručnog sukomentatora, hrvatsku boksačku legendu – ŽeljkaMavrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba u New Yorku ujedno će označiti prvi povratak prvaka u SAD još od veljače 2008. Vladimir Kličko već je godinama, točnije od 2006., neprikosnoveni boksački šampion i svjetski prvak te se po duljini obrane titula nalazi odmah iza legendarnog JoeaLouisa. Susret s Jenningsom bit će Kličkov 27. meč u borbama za svjetskog prvaka. U 66 mečeva Kličko je ostvario 63 pobjede, od čega 54 puta nokautom. Poražen je svega 3 puta.

U suprotnom kutu ringa naći će se tridesetogodišnji Bryant Jennings, 9 godina mlađi od Klička, niži za 1,5 cm,  no s većom duljinom udarca, tj. reachom, za skoro 8 cm. Jennings drži impresivni rekord od 19 pobjeda, od kojih je zabilježio 10 nokauta, te niti jednom nije poražen. U svojim posljednjim susretima svladao je do tada neporažene MikeaPereza i ArturaSzpliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam veliko poštovanje prema Bryantu Jenningsu i onome što je postigao. Dobro se kreće u ringu i ima dobru tehniku. Znam da će to biti velik izazov. Vrlo sam sretan što ću se opet moći boriti u New Yorku. Tamo, u legendarnoj areni u kojoj su se odigrali veliki susreti, po prvi puta ujedinio sam sve svoje naslove. To će definitivno biti velika večer za boks i ja ću dati sve od sebe", izjavio je Kličko, kojeg po načinu hoda, kako se rukuje i govori, Jennings podsjeća na Rockyja Balbou iz Philadephije.

Prisjetimo se, Madison Square Garden je mjesto održavanja legendarnih borbi Joea Louisa, Muhammada Alija, Joea Fraziera, Lennoxa Lewsia i Eveandera Holyfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok nas u nedjelju u 4:45 sati uživo te u snimci u 19:15 sati na RTL Televiziji čeka sigurno najveća boksačka borba ove godine u svijetu, isti dan od 15:50 sati na RTL Televiziji premijerno gledamo biografski dokumentarac "Braća Kličko" iz 2011., o Vitaliju i VladimiruKličku, prvoj braći u povijesti koja su dijelila naslove u najtežim boksačkim kategorijama, u filmu o njihovim skromnim počecima u Ukrajini do uspona i dominacije u svjetskom boksačkom ringu.

Vikend uz braću Kličko samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo