ovrha Nove ljubljanske banke / Milanovićev brat ostaje bez vrijednog zemljišta u Dubrovniku?!

Image
Foto: Dubrovački dnevnik/Google

Krešimir Milanović, točnije tvrtka Modestus u kojoj je on direktor i suvlasnik, 5. lipnja 2007. godine, samo nekoliko mjeseci nakon osnivanja tvrtke - za milijun i 750 tisuća eura kupila je vrijedno zemljište veličine oko 2000 metara kvadratnih od tvrtke Stanogradnja

21.4.2015.
17:51
Dubrovački dnevnik/Google
VOYO logo

KrešimirMilanović, brat premijera ZoranaMilanovića, kako stvari sada stoje, mogao bi izgubiti vrijedno zemljište u dubrovačkoj Kasarni koje je pripadalo Dubrovkinji, piše Dubrovački dnevnik.

Naime, prema zemljišnim knjigama, temeljem rješenja o ovrsi Općinskog suda u Dubrovniku iz jeseni prošle godine, na zemljište tvrtke Modestus zabilježuje se ovrha Nove ljubljanske banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Milanović, točnije tvrtka Modestus u kojoj je on direktor i suvlasnik, 5. lipnja 2007. godine, samo nekoliko mjeseci nakon osnivanja tvrtke - za milijun  i 750 tisuća eura kupila je vrijedno zemljište veličine oko 2000 metara kvadratnih od tvrtke Stanogradnja.

Milanović i njegovi poslovni partneri su ovu visoku cifru platili kreditom Nove ljubljanske banke (pravni slijednik Ljubljanske banke) koja je upisala hipoteku na ovo zemljište. Visina kredita koji je Modestus Krešimira Milanovića uzeo u Novoj ljubljanskoj banci je 3 milijuna i 250 tisuća eura, jer su dio tog novca koristili zbog još jedne nekretnine u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o atraktivnoj vili u Lapadu s pogledom na more, na adresi Kardinala Stepinca, koja se gradila i tijekom ljeta na užas susjeda koji su se žalili zbog buke i prašine.

CIJELU PRIČU PROČITAJTE NA STRANICAMA DUBROVAČKOG DNEVNIKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo