dali najbolju ponudu / RTL doznaje: HEP će sljedeće tri godine strujom opskrbljivati Ljubljanu

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iz te tvrtke još nema službene potvrde, a za sada samo kažu da su dali najbolju ponudu i da su sretni jer su bili konkurentni na velikom međunarodnom natječaju

22.4.2015.
18:37
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

RTL doznaje da će HEP sljedeći tri godine strujom opskrbljivati glavni grad Slovenije.

Iz te tvrtke još nema službene potvrde, a za sada samo kažu da su dali najbolju ponudu i da su sretni jer su bili konkurentni na velikom međunarodnom natječaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prije nekoliko godina ugovor za opskrbu strujom Zagreba i većine hrvatskih državnih institucija dobio je slovenski operater GEN-i. U međuvremenu je izgubio dio tog ugovora.

"Mogu potvrditi da je HEP danas dao najbolju ponudu za opskrbu električnom energijom grada Ljubljane. Do okončanja postupka i potpisivanja ugovora ne možemo iznositi detalje. Iznimno nam je zadovoljstvo što smo još jednom dokazali konkurentnost na međunarodnom natječaju", rekla je TinaJakaša, direktorica HEP-Opskrbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tome inzistiram, idite na regionalna tržišta, idite kod susjeda, bolji smo od njih. Već nekoliko godina rezultati toga dolaze. Pred nama je veliki investicijski ciklus. Pokušavaju nas mnogi zaustaviti da idemo na tržišta susjeda, a neće", izjavio je ministar gospodarstva IvanVrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo