oporba sve nestrpljivija / Parlamentarni izbori 3. siječnja, na isti datum kada je trijumfirala i Račanova vlada?

Službeno datum još nije određen, no Vlada navodno igra na 3. siječanj - isti datum na koji je trijumfirala nekadašnja Vlada Ivice Račana

26.4.2015.
18:02
VOYO logo

Oporba je sve nestrpljivija da krene u obračun sa koalicijom za koju smata da na izborima nema šanse no iz SDP-a im odgovaraju da je za njih svaki dan kada pobjediš - dobar dan za izbore!

Je li vodstvo SDP-a  odlučilo o datumu parlamentarnih izbora? Sinoć se nakon sjednice Predsjedništva u Tuhelju spominjao datum 3. siječnja  2016. - no nitko ga još ne potvrđuje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki je dan dobar kad pobjediš. 3. Siječnja je simbol za SDP dan kad se demokracija na velika vrata vratila u Hr. Zahvaljujući povjerenju građana. No osobno mislim da postoji i boljih termina kao što je npr. Moj rođendan u listopadu",  izjavio je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina.

3. siječnja SDP je u koaliciji s HSLS-om ostvario najveću izbornu pobjedu i vratio se na vlast, no je li to pravi datum ne znaju ni u IDS-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ bi izbore odmah. Vladajućima poručuju da će ih izgubiti kad god oni bili. 

Prema posljednjoj RTL anketi građani su podijeljeni oko ideje prijevremenih izbora. Njih 41,5 posto je za prijevremene izbore a 36,5 posto je protiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajnji rok za održavanje izbora je 20. veljače 2016. Ustav propisuje da se izbori održavaju najkasnije 60 dana nakon isteka mandata ili raspuštanja Sabora. Koji god datum Milanović zaokruži kao dan D, retorika političara sve je žešća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo