NISU U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI / ZET-ov autobus izbjegavao automobil pa udario u rasvjetni stup, ozlijeđeno 38 osoba

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iz policije javljaju kako ima više ozlijeđenih osoba, a cesta na kojoj se dogodio sudar je zatvorena za promet

27.4.2015.
9:14
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U nesreći ZET-ovog autobusa u ponedjeljak ujutro na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste ozlijeđeno je 38 osoba, a prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti.

Većini ozlijeđenih, kako se doznaje po zagrebačkim bolnicama, pomoć je pružena u KBC-u Zagreb i Traumatološkoj klinici, dok je dio zbrinut u KB Dubrava i Merkur. Prema prvim neslužbenim podacima nitko nije u životnoj opasnosti, a iz bolnica se čekaju izvješća o vrstama ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnici su ozlijeđeni kada je ZET-ov autobus, pri pokušaju izbjegavanja sudara s automobilom na križanju Slavonske Avenije i Servisne ceste, udario u stup javne rasvjete.

ZET je priopćio da je, prema prvim informacijama, vozač autobusa na liniji 216 (Kvaternikov trg – Ivanja Reka) oko 8,20 sati pokušao izbjeći sudar s osobnim vozilom, koje se sa sporedne ceste uključivalo na Servisnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkoj policiji kažu da je očevid u tijeku i da će se više informacija o nesreći znati po njegovu završetku. Dodaju da je promet na mjestu nesreće normaliziran nešto prije 12 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo