samo želi BEZBRIŽNO DJETINJSTVO / Hrvatska će opet pokazati veliko srce: malena Sara treba našu pomoć!

Osmogodišnja Sara želi samo jedno - živjeti poput svojih vršnjaka. No ne može bez vaše pomoći. Malena je rođena kao 'palčica', oboljela je od cerebralne paralize i treba operaciju u Srbiji. A ona košta. Pogledajte priču emisije 'Sve u šest' i pomognite ovoj divnoj djevojčici da ostvari svoje snove

27.4.2015.
18:25
VOYO logo

SaraElena ima samo jednu želju - imati djetinjstvo kao njezini vršnjaci. Iako joj je tek osam godina, svjesna je svoje bolesti. I dok, njezine prijateljice biraju bicikle, ona je birala invalidska kolica.

"Teško mi ju je gledati. Najteže što joj ne mogu pomoći što moram tražiti da mi ljudi pomogne, ja se trudim od sebe maksimalno da mi napreduje. Samo je želim osposobiti, ne znam što mi se može dogoditi", kaže Sarina majka MartinaHercig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sara Elena je palčica. Rođena u 32 tjednu sa svega 1700 grama hrabro se borila za svoj život i izborila! Kao posljedica teškog dolaska na svijet ostala je cerebralna paraliza. No, to je nije sprječilo da postane čak i predsjednica razreda.

"Čuvam djecu, tako da mi je super biti predsjednik i igrati se s prijateljima", veselo kaže Sara Elena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vesela osmogodišnjakinja ima veliko srce. Ima i puno prijatelja, pa je ponekad ljuti što ne može u njihovu društvu biti bez majčine pratnje.

Image
Image

Sara Elena već vam se na prvu uvuče pod kožu. I žarko želi da joj bude bolje. Jedina su joj nada ruski liječnici u Srbiji, koji joj laserskom operacijom mogu pružiti novi život. Onaj bez kolica. I to za svega 20.000 kuna, koliko stoji cijela operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova hrabra djevojčica zaslužuje priliku  - da stane na svoje vlastite noge i kako kaže, uhvati oblake ljuljajući se u društvu svojih prijateljica. Pomognite joj!

Broj žiro računa je otvoren kod Zagrebačke banke na ime:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sara Elena Hercig

Zagrebacka 25, Stančić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo Selo, 10370

IBAN: HR9823600003115656357 sa naznakom za donaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za uplate iz inozemstva potreban je SWIFT/BIC-ZABAHR2X.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo