ubojice u bijegu / Zapaljena Škoda: policija istražuje je li to vozilo u kojem su pobjegli atentatori

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Iz zagrebačke policije nisu mogli potvrditi dovodi li se ovaj zapaljeni auto u vezu s ubojstvom, ali ta mogućnost nije isključena

3.5.2015.
13:20
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Na poljskom putu pored pruge u istočnom dijelu Zagreba policija je pronašla zapaljen automobil, za koji nije dala službenu potvrdu da je povezan s jutrošnjim ubojstvom Vinka Žuljevića Klice u Sesvetama, ali ne isključuje tu mogućnost.

"U ovoj fazi istrage ne možemo potvrditi da pronađeni automobil ima veze s ubojstvom u Sesvetama, još se istražuju sve okolnosti i ništa nije isključeno", rečeno je Hini u zagrebačkoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Vinka Žuljevića Klicu (57) usmrtilo je više nepoznatih počinitelja hitcima iz vatrenog oružja u nedjelju oko 8 sati u središtu Sesveta.

Automobil marke "Škoda octavia", bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka pronađen je zapaljen blizu ulici Retkovec III, na poljskom putu pored željezničke pruge uz Novu Branimirovu.
Vozilo je ukradeno prije tri godine, a policija je sada obavijestila vlasnika kako je zapaljena Škoda njegova.

Na mjestu gdje je pronađeno policija obavlja očevid i nisu se mogle dobiti informacije pod kojim je okolnostima zapaljeno vozilo te je li poslužilo ubojicama za bijeg s mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nepotvrđenim informacijama, ubojice su tim automobilom, kao i još jednim motociklom, presrele put vozilu Vinka Žuljevića, a njime su potom pobjegli iz Sesveta te ga na poljskom putu zapalili.

Policija intenzivno traga za Žuljevićevim ubojicama i vozilima u kojima su pobjegli s mjesta događaja. Očevid je u tijeku, policija poduzima intenzivne mjere za razrješenja svih okolnosti događaja, rekao je zamjenik državne odvjetnice u Zagrebu Jurica Ilić novinarima na mjestu zločina. Potvrdio je da je Žuljević jedini stradali, ali u interesu istrage nije se izjasnio na novinarski upit je li Žuljević bio naoružan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo