odmah stupa na snagu / Gradonačelnica Baltimorea najavila ukidanje policijskog sata

Image
Foto: AP

Gradonačelnica Baltimorea u nedjelju je izjavila kako se ukida policijski sat uveden nakon što su prosvjednici nakon pogibije mladog crnca izazvali nerede na njegovim ulicama

3.5.2015.
21:18
AP
VOYO logo

Gradonačelnica Baltimorea u nedjelju je izvijestila da se ukida policijski sat tijekom noći, uveden u gradu od utorka, pošto su prosvjednici nakon pogibije mladog crnca izazvali nerede na njegovim ulicama.

"Ukida se policijski sat, a odluka stupa odmah na snagu", napisala je na svom računu na Twitteru gradonačelnica Stephanie Rawling-Blake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je cilje bio ne produljivati policijski sat ni dan više nego što je to potrebno", objasnila je nakon mirnih prosvjeda.

"Svrha uvođenja prekida vatre bila je zajamčiti sigurnost, mir i dobrobit stanovnika Baltimorea. Nije bilo jednostavno donijeti takvu odluku, no procijenila sam da je potrebna kako bi se uspostavio mir i red. Želim zahvaliti svim građanima Baltimorea na njihovu strpljenju u teškim momentima. Sada nastavljamo s redovitim zadaćama. Moramo grad ponovno postaviti na noge", kazala je gradonačelnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo