obiteljska tragedija / Muškarac u Beogradu legao na bombu i raznio se pred nepokretnom majkom

Image

Rakočević, koji je napravu aktivirao pred nepokretnom majkom, preminuo je na licu mjesta, dok žena nije povrijeđena jer je Predrag legao preko bombe

4.5.2015.
9:11
VOYO logo

38-godišnji Predrag Rakočević raznio se bombom u obiteljskom stanu na Bulevaru oslobođenja u beogradskom naselju Banjica, piše Kurir. 

Rakočević, koji je napravu aktivirao pred nepokretnom majkom, preminuo je na licu mjesta, dok žena nije povrijeđena jer je Predrag legao preko bombe.

Susjedi su čuli eksploziju, ali kako kažu, nisu mogli naslutiti što se dogodilo. 

"Ne možemo vjerovati. Strašna tragedija", rekli su susjedi za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama susjeda, ništa nije ukazivalo da Predrag ima probleme.

"Čuli smo detonaciju, ali smo pomislili da djeca bacaju petarde. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se Predrag ubio", rekla je potresena susjeda.

"Svakog dana je rano ujutro izlazio sa psom Mazom i obavezno bi mi se javio i zatražio cigaretu. Strašno, ne mogu vjerovati", dodala je. 

Prema riječima susjeda, Predrag je, otkako su se doselili iz Bijeljine, u stanu živio s majkom, koja je nepokretna. Prije šest mjeseci mu je preminuo otac i od tada su ga viđali samo u šetnji sa psom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni s kim se u zgradi nisu družili već nekoliko godina. Poslije smrti Predragova oca nisu mnogo komunicirali s nama", rekla je prva susjeda obitelji Rakočević. Dodala je da je neposredno po tragediji u stan stigla Predragova sestra Nataša, koja inače, nije živjela ondje već neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo