protočno povezivanje letova / Croatia Airlines sklopio dogovor sa Singapore Airlinesom: više pogodnosti tijekom putovanja

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Riječ je o sporazumu o prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove, što bi putnicima omoućilo veći izbor i više pogodnosti tijekom putovanja

4.5.2015.
10:31
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines sklopio je dogovor sa singapurskim nacionalnim prijevoznikom Singapore Airlines (SQ/SIA) i članom globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika Star Alliance.

Riječ je o sporazumu o prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove, što bi putnicima omogućilo veći izbor i više pogodnosti tijekom putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj suradnji Singapore Airlines će imati zakupljen određeni broj sjedala na linijama Croatia Airlinesa iz Zagreba za Kopenhagen i London (zračnu luku Heathrow), gdje će putnici Singapore Airlinesa presjedati sa zrakoplova Croatia Airlines u zrakoplove Singapore Airlinesa.

"Oduševljeni smo našim novim sporazumom o zajedničkom korištenju oznaka s Croatia Airlinesom. Ovo partnerstvo poboljšat će povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja. To izražava našu predanost da putnicima omogućimo protočno povezivanje letova i veću fleksibilnost pri planiranju putovanja", rekla je viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa, Lee Wen Fen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago nam je što je tvrtka takve veličine i ugleda odlučila da naši letovi budu dio njezinog branda. Smatramo to još jednom potvrdom visoke razine kvalitete usluga, koje nudimo putnicima. Odsad su naši proizvodi još dostupniji na azijskom tržištu i uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta", izjavio je predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo