velika prijevara / Četvorica mladića putem interneta nelegalno zaradila 140.000 kuna

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

Dvojicu mladića iz Osječko-baranjske, jednog iz Vukovarsko-srijemske županije te jednog iz Bosne i Hercegovine policija tereti za računalnu prevaru koju su na dubrovačko-neretvanskom području počinili od veljače 2013. do studenog prošle godine

4.5.2015.
13:43
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Dubrovačko-neretvanska policija uhvatila je četvoricu mladića, tereteći ih da su kartičnim podacima koje su nabavili preko nelegalne internetske stranice kupovali i zatim po nižim cijenama prodavali mobitele i odjeću na čemu su zaradili oko 140.000 kuna.

Dvojicu mladića iz Osječko-baranjske, jednog iz Vukovarsko-srijemske županije te jednog iz Bosne i Hercegovine policija tereti za računalnu prevaru koju su na dubrovačko-neretvanskom području počinili od veljače 2013. do studenog prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kartičnim podacima, koje su nabavili preko nelegalne internetske stranice, osumnjičeni prevaranti kupovali su na internetskim trgovinama odjeću, mobitele i bonove za mobitele koje su zadržavali za sebe ili je preko internetskog oglasnika prodavali za daleko nižu cijenu od stvarne, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Štetu od 140.000 kuna osumnjičeni su nanijeli internetskim trgovinama od kojih su na prevaru kupovali robu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo