PALI NA PLAŽU / Turisti propali u deset metara duboku provaliju

Image

Dvojica turista iz Norveške su ozlijeđena u padu niz stijene u blizini pulske plaže Zlatne stijene. Teže su ozlijeđeni, ali nisu životno ugroženi.

10.7.2010.
6:46
VOYO logo

PULA - Dvojica stranih turista koji su u petak oko 19,50 sati u pulskom turističkom naselju "Zlatne stijene" pali, iz još neutvrđenih razloga, u provaliju duboku 10-tak metara teško su ozljeđeni, ali su izvan životne opasnosti, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Ozlijeđeni turisti smješteni su na Traumatološkom odjelu pulske Opće bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o norveškim turistima, 58-godišnjem S.D. i 57-godišnjem O.G.B. koji su, hodajući po asfaltiranoj stazi koja vodi od bistroa "Horizont" prema hotelu Splendid, prešli rub staze i pali na stijene i kamenje s visine od 10,5 metara, rekla je glasnogovornica PU istarske Nataše Rogić-Jukopila.

Dvojica turista su, naime, propala kroz nisko raslinje uz samu šetnicu i pala na stijene među kupače kojih je tada još uvijek bilo na plaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva vatrogasna vozila uspjela su ih izvući uz stijenu te su potom vozilom Hitne pomoći prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje su zadržani na liječenju.

Zbog težine njihovih ozljeda djelatnici policije još nosi razgovarali s ozlijeđenim turistima te nisu mogli utvrditi točne okolnosti koje su dovele do pada. Neslužbeno se doznaje kako su obojica u trenutku nesreće bili pod vidnim utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo