GUST PROMET I NESREĆE / Na A1 prometni čep dug 20 kilometara

Image

Kako to obično biva u petak i za dane vikenda, promet na autocestama je izrazito pojačan, a nakon nekoliko prometnih nesreća stvorile su se kolone duge desetke kilometara.

30.7.2010.
14:52
VOYO logo

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak poslijepodne dogodila na autocesti A1 kod tunela Bristovac. Prema informacijama iz policije, 35-godišnji je vozač sletio s ceste i zabio se u električni stup.

Vozač je na mjestu poginuo, a njegova supruga i dvoje malodobne djece su ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do udesa je došlo oko 14 sati, a nakon toga u smjeru juga stvorila se kolona vozila duga desetak kilometara, koja se nije raščistila sljedećih nekoliko sati.

Nešto ranije, duž iste autoceste dogodilo se još nekoliko nesreća, tako da je i na drugim lokacijama u oba smjera dolazilo do velikih zastoja u vožnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je autoklub javio kako se prema Zagrebu od Bosiljeva do Karlovca jedno vrijeme vozilo izrazito usporeno u koloni dugoj 20-ak kilometara.

Na naplatnim kućicama u Lučkom na izlaz s autoputa u jednom je naletu kolona bila duga oko 17 kilometara, a pojačana gustoća prometa zabilježena je i na većini drugih autocesta po državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo